Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Προσοχή, βρέχει Παγκάλους!

Αν νιώσατε εσχάτως κάποιες έντονες αναταράξεις, δεν είναι τίποτα σοβαρό, είναι ο Πάγκαλος που έπεσε από τα σύννεφα. Παρεμπιπτόντως, αυτά τα καημένα τα σύννεφα τραβάνε των παθών τους τον τάραχο. Εκεί που αρμενίζουν γαλήνια στο απέραντο γαλάζιο του ουρανού, ανεβαίνει ξαφνικά πάνω τους ο κάθε τυχάρπαστος (θα έγραφα «ο κάθε παπάρας», αλλά δεν το γράφω, γιατί μπορεί να διαβάζουν τη στήλη οι 58 και να σοκαριστούν), αράζει για λίγο και μετά πέφτει στο έδαφος. Άμα θέλεις να πέσεις, ρε μάστορα, να πέσεις από την Ακρόπολη σαν τον Μιμίκο και τη Μαίρη, τι σου φταίνε τα έρμα τα συννεφάκια να τα ταλαιπωρείς;
Έπεσε, που λέτε, ο Θόδωρος από τα σύννεφα, γιατί έμαθε ότι κάποιοι έπαιρναν μίζες από τα εξοπλιστικά. Τα ύστερα του κόσμου, σαν να μαθαίνεις ξαφνικά ότι ο Γκουσγκούνης έκανε προγαμιαίο σεξ. «Είναι προφανές ότι αν είχα αντιληφθεί ότι υπήρχαν τα θέματα που ανέδειξε η δικαστική έρευνα, αντιλαμβάνεστε ότι θα είχα ένα θέμα να τα βάλω και θα έμπαινε και ένα ζήτημα παραμονής μου στο κυβερνών κόμμα. Δεν είχα αποδείξεις ότι κάτι γινόταν», δήλωσε ο Πάγκαλος στον ΒΗΜΑ FM, εκεί που κάνουνε σκάντζα βάρδια με τον Τατσόπουλο.
Χαμπάρι δεν πήρε ο Πάγκαλος, ο υπουργός όλων των κυβερνήσεων του Σημίτη. Ουδόλως εξεπλάγη που του έφερναν κάθε τρεις και λίγο στο ΚΥΣΕΑ να υπογράφει αγορές εξοπλιστικών συστημάτων, λες και επρόκειτο να κηρύξουμε τον πόλεμο στη Διαγαλαξιακή Αυτοκρατορία του Νταρθ Βέιντερ and may the Force be with you. Ο εφάμαρτος Άκης έφταιγε για όλα, «δεν τον είχα υποστηρίξει ποτέ αυτόν τον άνθρωπο», δήλωσε ο Πάγκαλος και καθάρισε.
Έπαθε και δεύτερο σοκ αυτές τις ημέρες ο Πάγκαλος. Έμαθε ότι οι τράπεζες έδιναν θαλασσοδάνεια σε μεγαλοεπιχειρηματίες, που είναι σα να μαθαίνεις ότι ο Χάνιμπαλ Λέκτερ δεν είναι χορτοφάγος. «Η αεριτζίδικη απάτη του Τ.Τ. για την οποία συζητάμε είναι 500 εκατ., δηλαδή ο 13ος και 14ος μισθός των δημοσίων υπαλλήλων για ένα έτος. Δεν είναι τεράστιο το θέμα;», αναρωτήθηκε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης που έκοψε τον 13ο και τον 14ο μισθό. Τι του έκανε, όμως, τη μεγαλύτερη εντύπωση του Θόδωρου; «Μου έκανε εντύπωση η αναίδεια του Φιλιππίδη». Ταράχτηκε από την αναίδεια ο Πάγκαλος, ο άνθρωπος που συνέγραψε το «Σαβουάρ Βιβρ» μαζί με τη Βαρόνη φον Σταφ και μετά το σαβούρωσε το βιβρ, παραλίγο δε να σαβουρώσει και την ίδια την Βαρόνη.
Ο Πάγκαλος εισήγαγε το διαβόητο «όλοι μαζί τα φάγαμε», αυτό το πρόσταγμα μαζικής ενοχοποίησης, που καταστέλλει το πλήθος και αθωώνει τους θύτες. Τώρα που αποδείχτηκε με τα πλέον ατράνταχτα στοιχεία ότι τα έφαγε όλα η φάρα του μαζί με τους κολλητούς της, καλύτερα να βγάλει διαπαντός τον σκασμό και, εν πάση περιπτώσει, αν είναι να ξαναπέσει από σύννεφο, να πάει να πέσει από το ψηλότερο.
Πηγή: avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου