Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ

Θα ήταν απίστευτα αφύσικο να ισχυριστεί κάποιος στις μέρες μας, ότι έχει την παραμικρή αμφιβολία για το ποια είναι  η ΟΥΣΙΑ των όσων βιώνουμε και σχετίζονται με τα μνημόνια και την αλητοκρατία που μας κυβερνά διαχρονικά.
Οι αποκαλύψεις συνταρακτικές, έρχονται από διάφορα μέτωπα να επιβεβαιώσουν το καλά οργανωμένο σχέδιο γενοκτονίας σε βάρος των Ελλήνων.
Ο Αριστοφάνης, από την πρώτη στιγμή και πολύ επιθετικά και απόλυτα πήρε θέση, επεξεργάστηκε και ανέλυσε εξονυχιστικά το φαινόμενο χρεοκρατία, τόσο σε εθνικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.
Δεν ήταν λίγες οι φορές που δέχθηκε από επικριτικά έως απαξιωτικά σχόλια από διάφορα τρωκτικά του διαδικτύου, σχόλια που τα διαπερνούσε η αντίληψη περί εθνικής ενοχής και είχαν σαν ιδεολογική βάση την κατάταξη των θέσεών του στο χώρο της συνομωσιολογίας.
Φυσικά και όπως ήταν αναμενόμενο, ήρθε η ίδια η ζωή να δικαιώσει τις θέσεις του, ανεξάρτητα από το γεγονός πως οι Έλληνες εξακολουθούμε να ανεχόμαστε την τυραννία και το κατάμουτρο φτύσιμο της παγκοσμιοποιημένης πολιτικοοικονομικής μαφίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου