Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

ΜΕΣΑ ΦΙΕΣΤΑ, ΕΞΩ ΧΙΕΣΤΑ (ΚΙ ΑΣΤΑ)

*Έσπαγα το κεφάλι μου εδώ και αρκετό καιρό να θυμηθώ σε ποιον παραπέμπει η ανούσια, κούφια και αποπροσανατολιστική επικοινωνιακή πολιτική Τσίπρα, πλην όμως ματαίως.
Τελικά τα κατάφερα χθες με αφορμή την τελετή "παράδοσης του Σκοπευτηρίου της Καισαριανής στο λαό της περιοχής".
Εκεί που παρακολουθούσα τον αξιοθρήνητο ηγέτη της πορδής να καπηλεύεται με τον πλέον αναίσχυντο τρόπο έναν ιερό με τεράστια συμβολική αξία -για την αριστερά και την εθνική αντίσταση συνολικά- χώρο, στην προσπάθειά του να αντισταθμίσει τις αρνητικές εντυπώσεις από την αντιλαϊκή και αντεθνική πολιτική, την οποία του υπαγορεύουν τα νεοφασιστικά του αφεντικά, μου ήρθε η έμπνευση.
Ο καρπαζομαζώχτρας της Μέρκελ εζήλωσε δόξαν Ιωάννη Ραγκούση, του Παρίου, βεβαίως βεβαίως!
Άργησα λίγο μα τα κατάφερα επιτέλους ο ζαβός...

*Και μέσα σε όλα πλακώσανε κι οι Τούρκοι και διεκδικούν μέχρι και τα Κύθηρα!
Φυσικά αυτοί καλά κάνουν, αφού έτσι τους καλομάθαμε, με την βλακώδη υποχωρητικότητα και ανιστόρητη ενδοτικότητα που χαρακτηρίζει την εξωτερική και αμυντική πολιτική μας. 
Αφού η ελληνική πολεμική αεροπορία (σημειωτέον μέσα στις τρεις καλύτερες στον κόσμο), ενώ θα μπορούσε (αν άφηναν οι υποτακτικοί που κυβερνάνε την χώρα εδώ και πολλά χρόνια) να μην επιτρέπει να εισέρχεται ούτε τουρκικό κουνούπι στον ελληνικό εναέριο χώρο κόβοντάς τους την όρεξη για παραπάνω διεκδικήσεις, έχει ρητές εντολές να προσέχει να μην πάθει το παραμικρό τούρκος χειριστής(!) θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές των δικών μας πιλότων, οδηγώντας παράλληλα τα θέματα εθνικής ασφάλειας και κυριαρχίας από υποχώρηση σε υποχώρηση και την βουλιμία των γειτόνων στο φεγγάρι.
Πριν λίγα χρόνια η τουρκική διπλωματία επειδή γνωρίζει καλύτερα η ίδια την ελληνική υπεροχή στον αέρα, έφτασε στο απίστευτο σημείο θράσους να ζητήσει σε σύνοδο του ΝΑΤΟ να πετούν τα ελληνικά μαχητικά άοπλα!
Κατά τα άλλα δώστου εξοπλισμοί, δώστου αμυντικές δαπάνες, που κατατάσσουν την Ελλάδα σταθερά σχεδόν κάθε χρόνο μέσα στις 5 πρώτες χώρες στο κόσμο, προφανώς για να γεμίζουν τις τσέπες τους εταιρείες και μιζαδόροι και να ανανεώνεται το υλικό των παρελάσεων τακτικά, έτσι για να μην πλήττουμε βρε αδερφέ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου