Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΙ ΚΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ...


Απόλαυση ο πάλαι ποτέ ΝΟ 2 της εθνοκτόνας παρεούλας του ΓΑΠ.
Αντί να έχουν κάνει χαρακίρι σε δημόσια θέα συναισθανόμενοι το μέγεθος του εγκλήματος σε βάρος του Ελληνικού λαού, δηλώνουν και δικαιωμένοι...
Από συνέντευξη που παραχώρησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, μεταξύ άλλων:

...ερωτηθείς αν ήταν λάθος η απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου να οδηγήσει τη χώρα στο ΔΝΤ και στα Μνημόνια, ο "Γιάννάκης" μας υποστηρίζει ότι «υπήρχε μία ακόμη λύση. Να κηρύξουμε ασύντακτη χρεοκοπία, να βγούμε κακήν κακώς από το ευρώ, να γίνουμε χειρότεροι από την Αλβανία του Χότζα».

Δηλαδή ο τρίτος εταίρος της "Ώρας αποφάσεων" μας λέει πως η Ισλανδία (για παράδειγμα), που ακολούθησε άλλο δρόμο, (αυτόν της άρνησης να πληρώσει ο λαός τα σπασμένα των διεθνών τοκογλύφων) και ανέκαμψε σε χρόνο μηδέν, έγινε Αλβανία του Χότζα(!!!), η δε Ελλάδα με την  εμπνευσμένη καθοδήγηση της δοσιλογικής κυβέρνησης κορυφαίο και προβεβλημένο μέλος της οποίας υπήρξε κι ο ίδιος, απέφυγε την ασύντακτη χρεοκοπία ("δανειστών", τοκογλύφων, τραπεζών) και ΔΕΝ πορεύεται στην συντεταγμένη αέναη χρεοκοπία (των Ελλήνων) και πλήρη κατάρρευση, ηθική, κοινωνική, οικονομική, πληθυσμιακή κλπ της χώρας.
Ότι η Ελλάδα με τα μνημόνια σώθηκε(!!!) κοντολογίς και πρέπει να τους χρωστάμε κι ευγνωμοσύνη για την γενοκτονία που εκείνοι ξεκίνησαν και συνεχίζεται αδιατάρακτα επί ΣΥΡΙΖΑ.

ΕΥΓΕ!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου