Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

Il Grande Bordello: Το μεγαλύτερο διαφθορείο της Ευρώπης από την εποχή της απόλυτης μοναρχίας.

Θέλετε να μάθετε ποιο είναι το χειρότερο κοινοβούλιο στην Ευρώπη; Το πιο ανίκανο να εκπροσωπεί πολίτες; Το πιο διεφθαρμένο; Το πιο διαπλεκόμενο; Αληθινή βιομηχανία εξαγοράς συνειδήσεων; Το ευρωκοινοβούλιο. Κανένα κοινοβούλιο σε Δύση και Ανατολή δεν το φτάνει σε διαφθορά και εξαγορά.
Φυσικά δεν πρόκειται ποτέ να ακούσετε να γίνεται μέγα θέμα για το απόλυτα διεφθαρμένο καθεστώς του από τα συστημικά ΜΜΕ. Τα σκάνδαλα που συνδέονται με δαύτο περνάνε στα ψιλά. Ο λόγος είναι απλός. Η δουλειά τους είναι να δυσφημίζουν τα εθνικά κοινοβούλια, ώστε να νομίζουν οι πολίτες των Ευρωπαϊκών χωρών ότι το ευρωκοινοβούλιο είναι ο αληθινός ναός της δημοκρατίας.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανοησία. Το ευρωκοινοβούλιο είναι το φύλο συκής για την απολυταρχία των οργάνων της ΕΕ, τα οποία δεν έχουν κανενός είδους νομιμοποίηση. Το ευρωκοινοβούλιο δεν εκπροσωπεί λαούς, αλλά πληθυσμιακές οντότητες. Ο λαοί έχουν υποβιβαστεί σε ομάδες πληθυσμού ανάλογα με το μέγεθός τους. Κι επομένως το ευρωκοινοβούλιο στερεί το δικαίωμα του λαού στην ισότιμη εκπροσώπησή του σε σχέση με τους άλλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου