Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΩΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ...


Ο Μαλάκας και ως τουρίστας σε κάθε του πράξη ξεχωρίζει.
Κατά το κοινώς λεγόμενο κάνει μπαμ!!!

Αν έχει τροχοφόρο:
1)Θα παραβιάσει με κάθε "επισημότητα" τους κανόνες ασφαλούς οδήγησης, δημιουργώντας συνθήκες πρόκλησης δυστυχήματος όσες φορές του δοθεί η ευκαιρία.
2)Θα αγνοήσει τις πινακίδες απαγόρευσης στάσης-στάθμευσης και θα επιβάλει στην αισθητική του τοπίου το αναθεματισμένο του αμάξι, σύμβολο κοινωνικής καταξίωσης και μέσο προσωπικής αυτεπιβεβαίωσης.
3)Θα τρέξει αλόγιστα σε χωματόδρομο αδιαφορώντας για το σύννεφο σκόνης που θα σηκώσει και θα το υποστούν οι γύρω του.
4)Θα παρκάρει το συρόμενο-συνοδευτικό του όχημα (π.χ. τρέιλερ) όπου η μαλακία του υπαγορεύσει ότι είναι βολικό-άρα ορθό και όχι όπου η κοινή λογική και οι κανονισμοί επιτρέπουν.

Αν έχει σκάφος:
1)Θα περάσει με το σκάφος του (πως αλλοιώς θα τον αναγνωρίσουν άλλωστε;) ανάμεσα σε λουόμενους σε κοσμικές και πολυσύχναστες παραλίες κι ας γνωρίζει καλά πως αυτό είναι εξαιρετικά επικίνδυνο.
2)Θα μετατρέψει το φυσικό περιβάλλον -στο οποίο υποτίθεται πως καταφεύγει για αναψυχή- σε χώρο ασυδοσίας και πεδίο ποικιλότροπου βανδαλισμού.

Αν ψαρεύει:
1)Θα τον θαυμάσετε να αμολάει τα αγκίστρια του σε παραλίες, αδιαφορώντας για τον κίνδυνο που διατρέχουν οι γύρω του -ιδιαίτερα τα παιδιά- να γίνουν αλίευμα-υποκατάστατο των ψαριών...
2)Θα τον απολαύσετε να επιδίδεται σε υποβρύχιο ψάρεμα ανάμεσα στα σκέλια ανυποψίαστων κολυμβητών.

Αν είναι καπνιστής:
Θα φροντίζει επιμελώς και σε καθημερινή βάση να σκορπάει παντού όπου εμφανίζεται αποτσίγαρα, εμπλουτίζοντας το περιβάλλον με ισχυρές δόσεις τοξικών ουσιών, εξαιρουμένης της χαζομάρας του.

Αν έχει κατοικίδιο:
1)Θα απαιτήσει να υφίστανται όλοι οι υπόλοιποι τις συνέπειες της ζωοφιλίας του, όπως το κατούρημα του χώρου στον οποίο χαλαρώνουν, τα περιττώματα-σύμβολο παραγωγικότητας και ζωτικότητας του αγαπημένου του τετράποδου, τα σπαστικά και συνεχή γαυγίσματα δίπλα στο κύμα και άλλα ανεβαστικά.
2)Θα απαιτήσει από τους άλλους να δεχθούν -με το έτσι θέλω- να κολυμπήσει μαζί του ο τετράποδος φίλος του, έχοντας πρόχειρο το ακαταμάχητο επιχείρημα πως το ζώο του είναι πιο καθαρό από τους διαμαρτυρόμενους.

Αν έχει τροχόσπιτο:
1)Θα προσπαθήσει να "την βγάλει καθαρή" από οικονομική άποψη κάνοντας παράνομο ελεύθερο κάμπινγκ όπου αυτός γουστάρει εκμεταλλευόμενος αδράνεια (έως αδιαφορία) αρχών και υπηρεσιών.
2)Θα φροντίσει να πετάξει το περιεχόμενο της χημικής του τουαλέτας όπου αυτός κρίνει ευκολότερο, πολλές φορές δίπλα στον επιλεγμένο από αυτόν χώρο, που κατά κανόνα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος και ελκυστικός.

Αν είναι Έλληνας, θα κάνει ότι έχει συνηθίσει να κάνει προκειμένου να πιστοποιήσει και επαναβεβαιώσει την ιδιότητα την οποία κουβαλάει.
Αν είναι αλλοδαπός θα κάνει ότι δεν τον "παίρνει" να κάνει στην αυστηρή πατρίδα του προκειμένου να μοιάσει και να ξεπεράσει τον Έλληνα ομόλογό του σε επιδόσεις και υστεροφημία...
 

1 σχόλιο:

  1. Αντικειμενικοτατη εξαιρετικη προσεγγιση!!Παγκοσμιοποιημενος,πιστοποιημενος Μαλακας αλλοδαπος με προδιαγραφες....αλλωστε ο Ελληνας ειναι απο αντιδραση Μαλακας με πατεντα.....και θα ταυτισθει με τον αλλαδαπο για να επιδειχθη οτι προσαρμοζεται στις προδιαγραφες των δηθεν πολιτισμενων......οπως και να το κανουμε εχου με πολιπολτισμικη κουλτουρα......!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή