Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

"ΦΙΛΟΙ" "ΣΥΜΜΑΧΟΙ" ΚΑΙ "ΕΤΑΙΡΟΙ"...

Κάθε φορά που το σύστημα της εθελοξενοδουλείας προσπαθεί να μαντρώσει τη χώρα στα διάφορα αποικιοκρατικά όργανα (ΑΝΤΑΝΤ, ΝΑΤΟ, ΕΟΚ, ΕΕ, ΟΟΣΑ, ΟΝΕ κα) επικαλείται ως αιτιολογία την Ασφάλεια και Σταθερότητα που αυτά τάχα μου θα παράσχουν στη μικρή και αδύναμη Ελλαδίτσα.
Βέβαια σε πείσμα της προπαγάνδας και του σανού που συστηματικά μας ταΐζουν, η ζωή έχει αποδείξει πως όχι μόνο καμία μα καμία ασφάλεια δεν υπάρχει στις ανοιχτές αγκάλες των αρπακτικών, αλλά οι όποιοι υπαρκτοί κίνδυνοι μεγαλώνουν, γιγαντώνονται και η μια εθνική τραγωδία διαδέχεται την άλλη.
Από την απελευθέρωση του έθνους με τους αγώνες του '21 κι εντεύθεν, οι πισώπλατες μαχαιριές εκ μέρους των "φίλων" "συμμάχων" και "εταίρων" πέφτουν σύννεφο.
Χειροπόδαρο οικονομικό δέσιμο με το καλημέρα με τα ψευτοδάνεια των Εγγλέζων, Ελληνοτουρκικός πόλεμος και χρεοκοπία επί Τρικούπη, Μικρασιατική καταστροφή, Εμφύλιος πόλεμος αμέσως μετά την κατοχή, Δικτατορίες, Διχοτόμηση Κύπρου, Χρεοκοπία με το ευρώ, Σκοπιανό και αποθράσυνση της επιθετικότητας των Τούρκων σε Αιγαίο, Θράκη και Κύπρο.
ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου