Κυριακή 1 Απριλίου 2018

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΒΟΜΒΕΣ!!!

 Αποτέλεσμα εικόνας για μαρκοσ κωβαιος φωτογραφιαΑποτέλεσμα εικόνας για σωτηρησ καστρουνης φωτογραφια


*Δεν προτίθεται τελικά να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα ο Μάρκος Κωβαίος, σύμφωνα με τα όσα εξομολογήθηκε σε συνέντευξη που μου παραχώρησε νωρίς το πρωί.
Η είδηση αυτή αναμένεται να ταράξει τα ήδη φουρτουνιασμένα νερά της τοπικής μας αυτοδιοίκησης και να περιπλέξει περαιτέρω τα πράγματα ενόψει της επερχόμενης αναμέτρησης.
Η σοβαρότερη παρενέργεια είναι, πως ο Σωτήρης Καστρουνής ήδη βρίσκεται σε απελπισία μετά την γνωστοποίηση της πρόθεσης του δημάρχου και εκφράζονται βάσιμες ανησυχίες από το στενό του περιβάλλον για τον κίνδυνο να διολισθήσει σε βαριάς μορφής κατάθλιψη...


 Αποτέλεσμα εικόνας για λιμανι αλυκης παρου

*Η απουσία έγκρισης από το αρμόδιο για την παρακολούθηση της σεξουαλικής ζωής των κοκοβιών (ή γοβιών επί το επιστημονικότερον) γραφείο της ΝΑSA είναι η αιτία της ξαφνικής διακοπής των εργασιών στο λιμάνι της Αλυκής.
Ήδη, από σήμερα νωρίς το πρωί κλιμάκιο ειδικών σεξολόγων/ερευνητών παρακολουθούν και καταγράφουν επισταμένως την σεξουαλική συμπεριφορά του προστατευόμενου είδους και σύντομα (αρχές του 2020) αναμένεται να εκδοθεί το πόρισμα/έγκριση προκειμένου να συμπληρωθεί ο φάκελλος και να ξαναξεκινήσουν οι εργασίες ολοκλήρωσης του έργου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου