Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ...

Συγκαλείται αύριο το μεσημέρι εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο Πάρου, προκειμένου να εξετάσει τις εξελίξεις και να καθορίσει τη στάση του σε σχέση με την απόφαση της κυβέρνησης να καταργήσει την τοπική ΔΟΥ.

1)Επειδή η απόφαση αυτή δεν είναι κεραυνός εν αιθρία, ούτε φυσικά ένα μεμονωμένο γεγονός, ασύνδετο και άσχετο με την γενικευμένη "αποκρατικοποίηση" του Ελληνικού κράτους, αλλά αποτελεί κρίκο στην αλυσίδα της στοχευμένης διάλυσης των διοικητικών και προνοιακών δομών στην νησιωτική περιφέρεια.
2)Επειδή η απόφαση αυτή εντάσσεται στο ευρύτερο σχέδιο κατάλυσης της εθνικής κυριαρχίας μέσω της αποδυνάμωσης (έως εξαφάνισης) των κρατικών υπηρεσιών, προκειμένου να διευκολυνθεί το ξεπούλημα της χώρας ως "καθαρό" οικόπεδο στους αποκαλούμενους "δανειστές".
3)Επειδή και η ίδια η τοπική αυτοδιοίκηση πλέον αντιμετωπίζεται ως σκουπίδι από την τρόικα εσωτερικού, θέτοντάς την υπό την κηδεμονία της αντίστοιχης τρόικας εξωτερικού.

 Γι αυτούς και αρκετούς άλλους λόγους η μόνη απόφαση που μπορεί να παρθεί αύριο είναι αυτή της ΣΥΣΣΩΜΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ!!!

Κάθε απόπειρα διαλόγου και συνδιαλλαγής με τη δωσίλογη κυβέρνηση, πέρα από το αρνητικό αναμενόμενο εκ προοιμίου αποτέλεσμα, συνιστά πράξη ηθικής και πολιτικής νομιμοποίησης της καταστροφής που συντελείται βάσει καλά οργανωμένου σχεδίου και πράξη παραπλάνησης των ταλαίπωρων νησιωτών που τώρα πλέον καταλαβαίνουν στο πετσί τους τι εννοούσαν οι πολιτικοί -και όχι μόνον- απατεώνες της συγκυβέρνησης, όταν μιλούσαν για συνταγματική κατοχύρωση της νησιωτικότητας ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου